Tot de dood

Emma lijkt het mooi voor elkaar te hebben in haar leven. Ze woont in de spannendste stad van de wereld, heeft een leuke vriend en een succesvolle eigen zaak. Als haar vriend de relatie van de een op de andere dag verbreekt, blijkt er van al dat moois niet veel over te blijven.

Ze besluit om terug te keren naar Nederland. De avond voordat ze vertrekt beleeft ze een fantastische seksuele uitspatting met de mysterieuze Rick. Ze beschouwt dit als een afsluiting van de afgelopen periode.

Eenmaal gesetteld in Nederland vergeet ze het avontuurtje al snel. Rick niet. Hij blijkt een hele andere kant te hebben. Emma’s afwijzing komt hard aan bij hem. Stukje bij beetje ontdekt Emma hoe vastbesloten Rick is. Totdat het bijna te laat is.

Recensies

Vanaf de eerste bladzijde zit je direct goed in het boek, de spanning wordt langzaam opgebouwd en hierdoor kan je moeilijk het boek wegleggen. Soms zelfs de neiging om alvast op de volgende bladzijde te spieken wat er gaat gebeuren, het verhaal sleept je echt mee! Dit boek is een echte aanrader!


“Heerlijk spannend boek, leest lekker weg. Boeit tot de laatste bladzijde. Voor in de vakantiekoffer!”


Ze schrijft zo mooi. Ze neemt je helemaal mee in het verhaal waardoor het je vanaf het begin pakt.


“Dit is echt zo’n boek wat je in een keer wil uitlezen of kan uitkijken naar het moment dat je verder kan lezen. De spanning zit al heel snel in het verhaal, waardoor je al heel snel meeleeft met Emma. Helaas heb ik hem al heel snel uitgelezen. Ik hoop snel weer een boek van deze schrijfster aan mijn “bibiliotheek “ toe te mogen voegen.


Laat gerust ook een reactie achter. Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: